Tijl Beckand Slimste Mens

De Slimste Mens Kijkers Gaan Los Op Tijl Beckand Superguide

De Slimste Mens Kijkers Gaan Los Op Tijl Beckand Superguide

Tijl beckand in de de slimste mens. de slimste mens trekt iedere avond miljoenen kijkers (gisteravond weer 2,4 miljoen) en, tja, dat levert dus vaak ook een hoop reacties op op sociale media. vooral de ‘norse’ houding van de cabaretier irriteert menig kijker. „tijl beckand mag van mij naar huis please” en „pffff wat een arrogantie”, zijn de reacties op twitter. Tijl beckand (46) zat afgelopen week in meerdere afleveringen van de finaleweek van 'de slimste mens', maar een groot deel van het publiek was daar niet blij mee. tijl kreeg bakken kritiek over zich heen en werd zelfs 'onsportieve eikel' genoemd. gisteravond in 'jinek' reageerde tijl daarop. De slimste mens kijkers enorm verdeeld over tijl beckand. robin heerkens. 19.1.2021 8:52. tijl beckand: you love him or you hate him! de afgelopen uitzendingen van de slimste mens zaaide de rtl presentator, die nog steeds in de race zit, nogal wat verdeeldheid. ook na de uitzending van gisteren is de verdeeldheid groot: haat én liefde vechten. Cabaretier tijl beckand heeft zich gisteravond niet populair gemaakt bij de kijkers van de slimste mens. hij viel tijdens de uitzending, die met een recordaantal van 2,4 miljoen slimste fans. Tijl beckand heeft het flink te verduren gekregen tijdens zijn optreden in de slimste mens. beckand zou volgens sociale mediagebruikers nogal arrogant en onsportief reageren op de andere.

Tijl Beckand Reageert Op Kritiek Op Slimste Mens Optreden

Tijl Beckand Reageert Op Kritiek Op Slimste Mens Optreden

Slimste mens rob kemps neemt het op voor tijl beckand na kritiek. robin heerkens. 21.1.2021 8:05. snollebollekes zanger rob kemps wil even iets rechtzetten. de opmerkingen die tijl beckand eergisteren zijn kant op slingerde in de slimste mens die voor veel twitter ergernis zorgden waren écht grappend bedoeld. article continues after the ad. Menig twitterend kijker van 'de slimste mens' zou er niet rouwig om zijn als tijl beckand (46) niet als winnaar uit de strijd komt aan het einde van de week. sommigen beschouwen de comedian als 'behoorlijk irritant', zo blijkt wel uit hun ongefilterde tweets. Menig kijker van de slimste mens ergert zich openlijk aan tijl beckand bij de kennisquiz. medefinalist rob kemps reageert voor het eerst publiekelijk op het gedrag van zijn medefinalist. Rob kemps dendert door in slimste mens, ondanks tijl beckand. rob kemps, alias snollebollekes, is een verademing in de slimste mens. foto: anp piroschka van de wouw. rob kemps is hard op weg om de finale van de slimste mens te bereiken. maar: het was ‘op het randje’ voor de man die als artiest snollebollekes door het leven gaat. Menig kijker van 'de slimste mens' ergert zich groen en geel aan tijl beckand (46). de comedian heeft tot grote frustratie van twitterend nederland het tot de finaleweek geschopt. 'onsportieve eikel' is inmiddels zijn tweede naam geworden en daar heeft tijl wel wat over te zeggen.

06 De Slimste Mens De Finale Met Tijl Beckand, Emma Wortelboer En Rob Kemps

Menig twitterend kijker van ‘de slimste mens’ zou er niet rouwig om zijn als tijl beckand (46) niet als winnaar uit de strijd komt aan het einde van de week. sommigen beschouwen de comedian als ‘behoorlijk irritant’, zo blijkt wel uit hun ongefilterde tweets. “mag tijl alsjeblieft naar huis? ik vraag dit voor een vriend” […]. Kritiek tijl beckand ‘de slimste mens’ dat tijl niet bij alle kijkers van de slimste mens in de smaak valt, bewijzen de vele negatieve reacties op twitter wel. door televisiekijkend nederland wordt de cabaretier niet alleen “arrogant” en “betweterig” genoemd, maar het valt hen ook op dat hij vaak onsportief reageert. Geen kwaad bloed. ten slotte heeft tijl beckand ook nog wat lovende woorden over de winnaar van de slimste mens 2021.“rob kemps was de gedroomde winnaar.een feestcafézanger die de slimste mens wint, dat is fantastisch!”, jubelt hij.kemps liet al eerder weten dat er geen kwaad bloed was tussen hem en tijl.“voor mij was de ironie van zijn commentaar direct duidelijk en we hebben er samen. Oeh la la, speelde er wat tussen tijl beckand en melissa drost? kijkers van de slimste mens dachten gisteravond wat te zien tussen de twee de lama’s cabaretier en goede tijden slechte tijden actrice kunnen het maar al te goed met elkaar vinden.melissa, ook het gezicht van de kinderserie juf roos, zong speciaal voor presentator philip freriks het liedje ‘de wielen van de bus’. Tijl beckand neemt na de slimste mens mooi revanche in jinek tv maker tijl beckand. foto: anp sander koning. tijl beckand heeft na zijn veelbesproken deelname aan de slimste mens mooi revanche genomen in de talkshow van eva jinek. over die ‘slimste’ haalt hij overigens zijn schouders op. met een glimlach.

Related image with tijl beckand slimste mens

Related image with tijl beckand slimste mens