Temasya Aidilfitri 1993

Aidilfitri 2020 Youtube

Aidilfitri 2020 Youtube

Temasya aidilfitri 1993 asalnya disiarkan pada tahun 1993 di ©tv1 ©rtm. ia disiarkan semula baru baru ini menerusi saluran percubaan ©tv6 ©rtm.semua hakcipta. Created by inshot: inshotapp share. Bermula pada 1993 rtm mengekalkan nama "temasya aidilfitri" untuk rancangan khas konsert hari raya ini. ia biasanya bersiaran pada hari raya kedua ataupun ketiga. rancangan ini tidak diteruskan lagi sejak 2003 setelah 10 tahun bersiaran dengan 11 edisi termasuk dua kali dianjurkan pada tahun 2000. Persembahan dari kumpulan 4u2c.untuk tonton banyak lagi rancangan retro rtm tv6 anda boleh tonton di saluran 113 mytv atau layari laman web myklik rtm kepada. Klip video seterusnya adalah segmen akhir temasya aidilfitri 1993. populariti feminin yang terus kekal dipuncak menyebabkan mereka diundang sekali lagi bagi menjayakan temasya aidilfitri tahun 1994. untuk edisi kali ini, feminin telah mendendangkan lagu raya 'berhantu' mereka iaitu 'kurniaan hari raya'. kami mohon maaf tidak dapat berkongsi.

Aidilfitri 2020 Youtube

Aidilfitri 2020 Youtube

Temasya aidilfitri yang dihoskan oleh rosyam nor ditayangkan pada hari raya aidilfitri 1999 di rtm tv1. antara artis artis yang menjayakan rancangan ini adal. Persembahan lagu raya dari rockers malaysia.antara penyanyinya ialah baggio damasutra, adi wow,yantzen may, sham visa, ali terra rossa, halim kriss, yan keno. Anugerah sri angkasa 1993. daripada , ensiklopedia bebas. anugerah sri angkasa 1993 ialah acara penganugerahan industri penyiaran yang dianjurkan oleh radio televisyen malaysia untuk mengiktiraf tenaga kerja kreatif industri penyiaran dan drama tempatan. ia diacarakan oleh ngasri sain dan habibah yusof.

Temasya Aidilfitri 1993

temasya aidilfitri 1993 asalnya disiarkan pada tahun 1993 di ©tv1 ©rtm. ia disiarkan semula baru baru ini menerusi saluran percubaan ©tv6 ©rtm. semua persembahan dari kumpulan may untuk tonton banyak lagi rancangan retro rtm anda boleh tonton di saluran 113 mytv atau layari laman web myklik rtm persembahan dari kumpulan 4u2c. untuk tonton banyak lagi rancangan retro rtm tv6 anda boleh tonton di saluran 113 mytv atau layari laman web myklik rtm sila like komen share subscribe dan jangan lupa tekan butang loceng untuk mendapatkan notifikasi dari channel ini subscribe tu percuma aje dan tak kne persembahan lagu raya dari rockers malaysia.antara penyanyinya ialah baggio damasutra, adi wow,yantzen may, sham visa, ali terra rossa, halim kriss, temasya aidilfitri yang dihoskan oleh rosyam nor disiarkan secara langsung di rtm tv1 pada hari raya aidilfitri 1999. antara artis artis yang menjayakan raya2021 #saveiramamalaysia tekan tombol "subscribe, like, dan beri komen" kerana semua itu teramat bermakna bagi saya. #sitinurhaliza #aidilfitri persembahan ziana zain dalam temasya aidilfitri 1993. beliau menyanyikan lagunya yang bertajuk anggapanmu. kumpulan feminin and kumpulan res'2 were performing their single feminin and wawasan respectively, back to back on temasya aidilfitri 1993. it was initially original source: youtu.be gv2ivapq 8s. persembahan dayangku intan dengan lagu berjudul "senandung hari raya untukmu" bersiaran di tv2 dalam rancangan temasya aidilfitri 2021 #gengrayakl persembahan dari n.d lala dengan lagu saduran dari filem junglee, chahe koi mujhe junglee kahe. untuk tonton banyak lagi rancangan retro rtm, tv6.

Related image with temasya aidilfitri 1993

Related image with temasya aidilfitri 1993