Een Muts Maken Met Een Breiring Youtube

Een Muts Maken Met Een Breiring Youtube

Een Muts Maken Met Een Breiring Youtube

Een muts maken met een breiring is heel makkelijk. in deze instructie leer je steken afhechten om een muts te maken. piece of make!. Handwerkles.nlleer een muts breien op een breiring met 31 pinnen (kleine kinder muts). grotere mutsen werken het zelfde, alleen grotere ring nodig. In de tweede aflevering van de knutselmoeders laten we zien hoe je met behulp van een breiring eenvoudig een muts kunt maken.music: buddy bensound. Deze muts heb ik gemaakt met een breiring en wol die ik beide bij de zeeman heb gekocht. door twee verschillende kleuren wol te gebruiken, heb je veel keus i. In dit filmpje laat ik zien hoe je snel en makkelijk een muts kunt breien op een breiring. een breiring is heel erg geschikt om helemaal rondom te breien. bo.

Een Muts Breien Met Een Breiring Muts 1 Youtube

Een Muts Breien Met Een Breiring Muts 1 Youtube

28 mei 2014 een muts maken met een breiring is heel makkelijk. in deze instructie leer je steken afhechten om een muts te maken. piece of make!. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on . een muts maken met een breiring. Muts met pompom maken met een breiring deze muts heb ik gemaakt met een breiring en wol die ik beide bij de zeeman heb gekocht. door twee verschillende kleuren wol te gebruiken, heb je veel keus i.

Pompommetje Maken Voor Op Een Muts Youtube

Pompommetje Maken Voor Op Een Muts Youtube

Muts Breien Op Breiring

handwerkles.nl leer een muts breien op een breiring met 31 pinnen (kleine kinder muts). grotere mutsen werken het zelfde, alleen grotere ring in dit filmpje laat ik zien hoe je snel en makkelijk een muts kunt breien op een breiring. een breiring is heel erg geschikt om helemaal rondom te breien. in de tweede aflevering van de knutselmoeders laten we zien hoe je met behulp van een breiring eenvoudig een muts kunt maken. music: buddy deze muts heb ik gemaakt met een breiring en wol die ik beide bij de zeeman heb gekocht. door twee verschillende kleuren wol te gebruiken, heb je veel keus een muts maken met een breiring is heel makkelijk. in deze instructie leer je steken afhechten om een muts te maken. piece of make! breien op een knitting loom (breiringen) is een leuke en ontspannende bezigheid voor jong en oud. ongelijke steken en het verliezen van steken is met een een mooie muts breien met een breiring. how to make a hat with a knitty knitter. tricoter un bonnet avec anneau de tricoter. een eenvoudig project met een in deze video laat ik zien hoe je muts maakt op een breiring. de benodigdheden zijn: breiring haaknaald stompe naald wol (kleur naar keuze) schaar een snelle en makkelijke muts op de breiring loom naar keuze met een vlechtpatroon. ( 0 tot 2 jaar) maat van de breiring: 31 pins: prematuur 0 tot 3 maanden in dit filmpje laat ik zien hoe je een muts breit op de breiring. de rand wordt gebreid in de enkele boordsteek, de muts zelf is gebreid met de achtjessteek.

Related image with een muts maken met een breiring youtube

Related image with een muts maken met een breiring youtube